Yhteystiedot

Valmistuin lääkintävoimistelijaksi Hgin IV Terveydenhuolto-oppilaitoksesta keväällä 1979 ja olen siitä lähtien tehnyt täysipäiväisesti potilastyötä.

Opiskelin ortopedista manuaalista terapiaa Oslossa, Norjassa Olaf Evlenthin ja Freddy Kaltenborgin oppilaana 1981-83 ja 1985-87 ja suoritin siellä OMT-tutkinnon.

Fysioterapeuttien täydennyskoulutuksissa olen ollut ohjaajana vuodesta 1984 lähtien opettaen ortopedista manuaalista terapiaa, terapeuttista harjoittelua, neurodynamiikkaa, tehtävänsiirtoihin valmistavaa koulutusta (selkä- , olkapääkipuiset).

Suoritin terveystieteiden kandidaatin tutkinnon Itä-Suomen yliopistossa 2014, pääaineenani oli liikuntalääketiede.

Luigi Steccon kehittämää Faskiamanipulaatiota aloin opiskella Italiassa, Zuglianossa kesäkuussa 2011. Jo ensimmäisen viikon jälkeen aloimme puuhata koulutusta Suomeen, koska tiede menetelmän taustalla ja tapa selvittää ongelmat antoivat vastauksen niin moneen asiaan, mitä eri tule-ongelmaisten kipupotilaiden kanssa olin pohtinut. FM vei mennessään ja tiiviiden opintojen, harjoittelun ja Julie Dayn innostavan ja viisaan tutoroinnin ansiosta suoritin Faskiamanipulaatio-opettajan tutkinnon 27.9.2014.

Kuvassa Luigi Stecco, Carla Stecco, Antonio Stecco, Andrea Pacini, Tiina ja tutorini Julie Ann Day.

Kuva Lena Stecco

Kurssi- ja koulutuspaikat

  • Varalan urheiluopisto (Somty ry), kartta
  • Kyyhkylän kuntoutuskeskus (Mikkelin kesäyliopisto), kartta

Jos tarvitset lisätietoa, ota yhteyttä!