JOULUKUU 2016

Joulukuun 2.-3. päivinä oli Varalassa FM Master Class, päivitystä ja kertausta Faskiamanipulaatiokurssit käyneille. Kurssilaisten toiveissa oli erityisesti päänsäryn ja kasvokipujen selvittely. Kliinisen päättelyn osalta oli myös kerratavaa ja tarkennettavaa samoin perifeerisen herkistymisen – mistä aloitan ja miten etenen? Mitä teen, kun oire palaa – tarkentamista päätelyyn ja yhdistelemistä muuhun tietoon.

 

Tämä porukka halusi jatkaa siitä, mihin jäätiin ja seuraava tapaaminen on elokuussa 2017. Sain ”Valopäälahjan ” kurssilaisilta – ihanaa, kerrankin Luciamainen olo 🙂

Jouluussa aloitti Lounais-Suomen Fysioterapeuttien järjestämänä salamavauhtia täyttynyt FM I-tason kurssi. Kurssipaikkana oli Turun AMK ja hienoa, että vihdoin fysioterapiaopettajakin tuli kurssille!

Aamulla oli hienoa kävellä kurssipaikalle ja ihastella Aurajoen jouluvaloja ja liukastella yöpakkasen kiillottamia katuja.

FM -vuosi 2016 päättyy Turkuun ja kuvassa Brinkkalan talon parveke, josta Joulurauhan Julistus on luettu jo vuodesta 1827 Turun palon jälkeen.