Huhtikuussa Kittilän Levitunturilla järjestettiin 30.  Suomen Manuaalisen Lääketieteen (SMLY) perinteinen kevätkurssi. Tämänvuotinen kurssi oli toinen FM workshop, edellinen  oli 2013, jolloin Antonio Stecco ja Giergio Rucli esittelivät FM metodin ja nyt jatkettiin esittelyä myös hermostoon ja sisäelintoimintahäiriöiden puolelle ja opettajina toimivat Antonio Stecco ja Andrea Pasini. Kurssilla oli lääkäreitä ja fysioterapeutteja, joiden yhteistyötä tällaiset yhteiset koulutustapahtumat ja niihin liittyvät keskustelut selkiyttävät ja parantavat.

Mites ne spiraalit menevätkään? Taso II kurssilaisia Varalassa parvekkeella harjoittelemassa. Teippaaminen on hyvä keino palauttaa fuusiokeskukset mieleen ja tunnustella, minkälaista vetoa mistäkin suunnasta tulee 🙂 Alkamassa REME -spiraali vasemmasta alaraajasta.

Voiko kauniimpaa kurssituspaikkaa maisemien puolesta olla. Varalan rannassa toukokuisen ilta-auringon kajo. 

 

Mikkelin Kesä Yo:n järjestämä Fm kurssi taso II valmistui 18.4. spiraalien väännön jälkeen, väittivät, että aivoissa näytti tältä…

Mikkelissä aloitti huhtikuun lopussa uusi FM I tason ryhmä, 20 innokasta faskiamanipulaation opiskelijaa Kyyhkylän Kuntoutuskeskuksen tiloissa.